dijous, 26 de juny del 2008

ACORDS DE L'ASSEMBLEA DE L'AGRUPACIÓ LOCAL D'UNIÓ


NOTA DE PREMSA
(Foto:Durán i Lleida i Frederic Moreno)
L’assemblea de l’Agrupació local de la Garriga es va reunir el dimecres dia 25 de Juny en assemblea per prendre les següents decisions:
RENOVACIÓ DE CÀRRECS DE L’EXECUTIU LOCAL; NOU EXECUTIU LOCAL D’UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA DE LA GARRIGA:

President: Frederic Moreno i Julián, que renova el càrrec, ho era des de l’any 2004
Vicepresident: Josep Mallol Kirchner
Secretaria: Mª Encarna Bartrina Pujol
Es va agrair a la executiva sortint els serveis realitzats y també es va designar al Sr. Frederic Moreno com representant de la Garriga davant del Comitè Executiu d’UDC del Vallès Oriental
24è. CONGRÉS NACIONAL ORDINARI
El Congrés es celebrarà els dies 17,18 i 19 d’octubre d’enguany a Sitges. En l’assemblea local es van escollir els delegats que participaran en nom de l’Agrupació Local en el proper 24è Congrés Nacional sota el lema Unió: valors sòlids; valors de futurs , en base que les politiques públiques han d’estar sustentades per valors. Van resultar elegits per representar a la Garriga: Josep Mallol i Encarna Bartrina. El Conseller Nacional Frederic Moreno també assistirà en la seva condició de compromissari nat.
Al final de l’assemblea el President Sr. Moreno va encoratjar als militants i simpatitzants d’Unió a treballar per una societat més justa i plural i, això s’ha de fer amb la proximitat al ciutadà, en el nostre poble i comarca.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici