diumenge, 31 d’octubre del 2010

ORDENANCES FISCALS 2011 A L'AJUNTAMENT DE LA GARRIGA

Manifest de regidors contra la planta incineradora de biomassa a la Garriga
I ARA QUÈ?

En el Garric he publicat un escrit que explica perquè vaig aprovar la majoria de les ordenances municipals pel any 2011 i no precisament per ajudar al govern municipal sinó perquè que puguem acabar la legislatura, sense posar en perill els serveis i prestacions socials de l’ajuntament als seus ciutadans. Parlar de % d’augment sense calcular el verdader abast quantitatiu de la pujada és fer demagògia, hi això va ser una sortida fàcil per alguns portaveus. Vaig assistir a totes les reunions que va convocar l’equip de govern, se’m va donar tota la informació que vaig demanar, vaig fer propostes i se’m van acceptar, vaig quantificar i analitzar simulacions de com afectaven quantitativament les pujades al ciutadà, vaig demanar que en casos que no es pugui pagar per situació econòmica greu s’arbitrin prestacions per cobrir els augments. Això es diu treballar no fer demagògia.

Estem obligats a un Pla de Sanejament, per una mala gestió de l’equip de govern i ens en hem de sortir, la demagògia o els entrebancs no ens ajudaran, qui vingui s’ho trobarà... jo al menys he volgut actuar amb seny i no posar les coses més difícils. És arriscat? Si! No es popular? Sí! Però la feina ha de ser ben feta, la demagògia fa guanyar eleccions però no soluciona problemes...Com ja ha confirmat l’enquesta de la Diputació el resultat de la gestió de l’equip de govern no ha estat positiva.

ALGÚ VA DIR PENSEM ABANS DE FER...(Garric núm 90 novembre 2010)

Així ho escrivia un candidat a les properes eleccions municipals de la Garriga.
Hem començat la part final d’aquesta legislatura, i tenim sobre la taula temes molt importants (planta incineradora de biomassa, estació de tren, finalitzar les obres de rehabilitació del centre, TUC (trama urbana consolidada), el destí de les instal·lacions de l’antic CAP, reglament de participació ciutadana, ajudes a la cooperació, estat lamentable dels carrers, manca d’aparcament, etc.).
El mandat no ha acabat, i per això participarem en les reunions convocades per l’Alcaldia amb propostes, per exemple sobre les ordenances de l’any 2011 què son els ingressos que permetran a qui vulgui governar tirar en davant la gestió municipal. (segurament s’hauran aprovat quan es llegeixi aquest article). Som conscients de la importància dels equilibri dels comptes públics, què els ingressos que es perden per una banda caldrà preveure com generar-ne per una altra banda, però és en les despeses on hem tenir molta cura i pensar com prioritzar i estalviar en les què no tinguin un ampli espectre social i és en els Pressupostos 2011 on hem de posar fil a l’agulla per fixar prioritats. I més estant el govern en minoria és de desitjar que compti amb l’oposició, i com deia al principi “pensar abans de fer,,,”Aquests Pressupostos no només han de ser els de l’equip de govern sinó de tots, sempre m’he manifestat a favor d’actuar amb seny, no utilitzant tàctiques pre-electorals per desgastar al govern (ja ho està prou) La ciutadania no ens perdonaria que poséssim en perill la prestació de serveis o el compliment dels objectius socials.
Escoltarem, proposarem i acceptarem tot allò que considerem positiu per una bona gestió fins el final del mandat, però considerem també què ha d’haver-hi emprenedors en la gestió municipal, noves idees i nous reptes, per això la feina encara no està acabada pot ser acaba de començar...

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici