diumenge, 29 de juny del 2008

FREDERIC MORENO SE INCORPORA A L'EXECUTIU DE LA CONFEDERACIÓ DE TREBALLADORS AUTONOMS DE CATALUNYA


NOTA DE PREMSA

El garriguenc Frederic Moreno ha estat nominat membre de l’executiva de la Confederació d’Autonoms de Catalunya (CTAC). Frederic Moreno és en l’actualitat President de la Associació Catalana de Treballadors per Compte Pròpia (ACTCP-VO).

La Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya es va crear fa més de 8 anys i agrupa els treballadors autònoms dependents (treballen per una sola empresa) com els no dependents i s’ha convertit en un referent pel conjunt de treballadors autònoms de Catalunya que avui son més de 500.000 a Catalunya i 3 Milions en tota Espanya.
La participació de la CTAC en la elaboració i debat del estatut de treballador autònom ha estat molt important i molt ben valorada pels partits i agents socials.
En la present legislatura marcada per una situació econòmica incerta que afectarà els treballadors autònoms del nostre país la CTAC serà un referent per el treball autònom i els seus drets i garanties.
S’està desenvolupant l’estatut del treballador autònom, perquè l’autònom, com qualsevol treballador, pugui comptar amb els mateixos drets i garanties que els treballadors per compte aliè, amb la defensa i millora dels seus interessos, laborals i socials.
Entitats com la CTAC fan possible que es garanteixi aquest desenvolupament.
Queda pendent molt per fer com per exemple regular la prestació per cessament de la activitat (l’atur empresarial), la reforma fiscal del treballador autònom, l’aprovació del Reglament definitiu i la creació del Consell Estatal de l’Autònom i també del Consell Català de l’Autònom màxims òrgans de representació i interlocució del conjunt d’autònoms del govern de l’estat i del nostre país respectivament.
.

2 comentaris:

Blogger Joan Fuertes ha dit...

Bona tarda Fede. Començo jo.
Com valores la noticia que avui publica La Vanguardia en el sentit de que ha minvat el nombre de treballadors autónoms a Catalunya?
Com pot afecta a la teva Confederació?
Gràcies
Joan Fuertes

6 de juliol del 2008, a les 17:36

 
Blogger Frederic Moreno ha dit...

La noticia l'ha donat l'Associació de traballadors autònoms. Segons dades de la nostra Confederació (CTAC) arrivarem a 600.000 autònoms per final d'any. Està previst un increment de treballadors autònoms degut a la la crisis econòmica, hi hauran traballadors que buscaran solucionar el seu problemna mitjançant l'alta d'autònomns cercan els ajuts encessaris que don l'administració.
Frederic Moreno

6 de juliol del 2008, a les 19:02

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici