diumenge, 30 de gener del 2011

Escrit Garric gener 2011


El 19 de gener el Ple va aprovar les prescripcions d’acord amb el Text Refós proposat per la Empresa Tamayo, però jo vaig votar en contra pels molts arguments que porto donant des de fa tres anys. Tal i com se’ns va dir en el Ple, es permeten com usos complementaris estació de servei restauració i altres, mentre altres sectors zones hi ha una obertura restringida d’usos a Can Tamayo no. La principal preocupació per aquesta aprovació, és don totes les possibilitats que es pugui aprofitar per desenvolupar a la Garriga el Centre de Residus del Vallès, com així ho justificava l’Arquitecte que ho va redactar per la proximitat de poblacions importants del Vallès Oriental i Occidental i perquè no també: Osona Maresme i Barcelonès... i perquè La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona en l’últim convocatòria de la darrera legislatura del govern tripartit va aprovar definitivament amb prescripcions la Modificació Puntual del Pla General del Sector més conegut per Can Tamayo amb la sorpresa que no tenca la porta a tota classe de residus, limitant a la planta incineradora de biomassa forestal, sinó que deixa la porta oberta a qualsevol residus inclòs els de rebuig.
En el Ple del desembre s’aprovaren els Pressupostos i vaig votar en contra per ser continuistes i no reduir o racionalitzar la despesa, com per exemple el Capítol 1 de Personal. Varem veure un apropament dels dos grups municipals majoritaris pot ser perquè tenim les eleccions municipals a tocar?
La sessió plenària per parlar de l’estat de la Garriga, tal i com havien demanat els que governen quan estaven a l’oposició, es substitueix per un "La Garriga a debat” el proper 1 de febrer per Ràdio Silenci i via TDT, això si en la sala de plens i amb la representació de tots els grups que estan en l’Ajuntament i intervenció dels ciutadans. Havia demanat moltes vegades que es facin debats polítics amb participació ciutadana mitjançant Ràdio Silenci . Al estar tan a prop de les eleccions municipals te un caire electoralista, però ens servirà per manifestar com veiem la Garriga actual, la Reforma del Centre i les perspectives de futur però sobre tot escoltar el que diuen els ciutadans.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici