diumenge, 27 de març del 2011

ESCRIT ENVIAT ALS MILITANTS D'UNIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL


Assumpte: Dimissió de càrrecs i baixa del partit d'Unió

El passat dia 26 de març ens varem reunir en Assemblea els militants d’Unió Democràtica de Catalunya de la Garriga per donar recolzament a la Comissió Executiva local en totes les seves actuacions, manifestant el nostre desacord amb l’actuació del President Comarcal del Vallès Oriental Sr. Ferran Jiménez per haver faltat a la veritat al manifestar que el Sr. Torres no havia negociat unilateralment, quan ell mateix així ho va manifestar en l’Assemblea del passat dia 29 de gener.

No entenem com no s’ha respectat la voluntat de l’Assemblea de la Garriga i es presenta a la llista amb el consentiment del Sr. Jiménez, segons manifesta a la premsa


que vol confeccionar la Sra. Budó, la qual és la responsable del veto efectuat a que entrés a la llista i en canvi presenti al Sr. Torres que no va ser acceptat per tota l’Assemblea. Actituds com les del Sr. Jiménez de caràcter autoritari i impositiu canviant cromos amb CDC pel problema que té a les Franqueses, no ajuden a la política ni a la seva credibilitat .

Tampoc entenem com s’ha proclamat candidata a la Sra. Budó (CDC) sense la preceptiva Assemblea de CIU de la Garriga, que no és reuneix des de que va ser nomenada la Sr. Budo per encapçalar les llistes municipals de 2007 (4 anys)

Davant de tots aquests fets els militants reunits en Assemblea hem decidit de forma individual i col·lectiva donar-nos de baixa del partit. Després de molts anys de militància i de sacrifici pel partit he pres la decisió de dimitir de tots els càrrecs d’Unió: Conseller Nacional, Vice president de la Comissió d’Economia. Secretari Sectorial Comarcal del Vallès Oriental, President del Comitè Executiu de l’Agrupació Local d’Unió de la Garriga i també demano la baixa del partit amb efectes des de el 26 de març de 2011.

Amb el bon record que tinc de tot el temps de pertinença el partit i amb el sentiment que hem produeix el abandonar un partit en el que m’he identificat, us saludo amb cordialitat, desitjant-vos tots els èxits possibles i que puguem sortir d’una crisi com la present.

Cordialment

La Garriga 26 de Març de 2011

Frederic Moreno i Julián

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici