divendres, 18 de juliol del 2008

DESPRES DE LA TEMPESTA VE LA CALMA




Aquets dies s’ha vessat molta tinta per dir si CDC es desfedaria d’Unió, com sempre les veus sortien d’on sortien, mentre Unió amb la seva experiència com partit de molts anys d’història sabia que el seny i el sentit comú posa a tots el seu lloc i per això no deia res esperant que la gent de CDC fes el que calia fer.

Vull felicitar a CDC per l’èxit del seu congrés, perquè han reforçat el seu projecte polític i, això sens dubte a pesar dels mals averanys d’una part de la gent del partit repercutirà positivament a la Federació de Convergència i Unió.

Un objectiu de CDC és la fusió amb Unió, però des de Unió Democràtica no hem enganyat mai ningú, sempre hem dit que nosaltres no volem perdre la nostre identitat ni la nostre centralitat política.

La gent d’Unió vol aportar el seu suport, el seu treball, la seva capacitat i la seva feina per fer un país millor dintre o fora de la Casa Gran del Catalanisme.

Estem disposats a tots nivells: local, comarcal o nacional a revisar els nostres pactes amb CDC i millorar-los com a Federació, però més enllà de la sobirania hi han altres camins i per tant nosaltres posem per davant resoldre els problemes de la gent i no ens cansarem de dir-ho, per davant està la nostre preocupació pels problemes de la gent fent una oposició constructiva.

Frederic Moreno i Julián
Conseller Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya

3 comentaris:

Blogger Joan Fuertes ha dit...

Ho he dit moltes vegades. Al meu entendre, cada partir hauria d'anar pel seu camí. Unió no hauria de permetre una "opa" de cap manera.

27 de juliol del 2008, a les 23:33

 
Blogger Joan Fuertes ha dit...

Jo crec sincerament,l i ho he dit moltes vegades, que els dos partits s'haurien de separar i marxar cadascú pel seu camí.
Molt posiblement en un principi hi hauria enrenou i, de ben segur, perdua de vots. Però podeu estar també ben segurs que les coses, quan més clares, millor.

27 de juliol del 2008, a les 23:34

 
Blogger Frederic Moreno ha dit...

Resposta a Joan Fuertes,
Sempre es diu que l'unió fa la força i els dos partits tenen un espai politic per seguir treballant junts en la Federació CIU o separats si així ho decideixen els seus militants.
Ara han parlat els militants de Convergència en el seu Congrès i el Octubre toca als d'Unió.
En política no existeixen les OPA'S hi ha el que es diu "voluntat política" i això correspon als militants dels partits dintre del seu partit.

29 de juliol del 2008, a les 9:19

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici