dimecres, 23 de juliol del 2008

PLANTA DE COGENARACIÓ A LA GARRIGA DE BIOMASSA FORESTAL: VISITA A LA PLANTA DE COGENERACIÓ DE RHEIN-MÜNSTER (ALEMANYA) (1)

Representants dels Grups Polítics amb representació a l'Ajuntament de la Garriga, Tècnics responsables de la Biomassa de la Generalitat de Catalunya (ICAEN I OGAU), El President de l'Associació de veïns de Ca N'Illa i de la plataforma Antiinicinedradora Congost, Oficina de CCOO per l'Ecoindustria, Catedràtic de Química de l'Universitat de Barcrelona, Director i Redactor de El9NOU (Premsa del Vallès Oriental) i d'empresaris de Rebrot i Paisatge S.L., aquests últims volen instalar una planta de Biomassa a la Garriga, varem visitar una planta de tractament de Biomassa en funcionament en la població de 6.600 habitants RHEIN-MÜNSTER. La visita a la planta es va fer el dia 21 de Juliol i el dia següent al principal consumidor d'energia de la planta l'Aeroport de Karslruhe (Alemanya) . A continuació publico las fotos que vaig fer de la visita.






(Fotos cedides per Josep Broch)









(Fotos cedides per Frederic Moreno)



Fotos fetes per Josep Brock











3 comentaris:

Blogger An ha dit...

Watch movies online from my blog and tell for your friends.

23 de juliol del 2008, a les 13:23

 
Blogger Joan Fuertes ha dit...

Interesant el viatge. La pregunta: serà rendible aquesta mena de negoci a Catalunya?

27 de juliol del 2008, a les 23:35

 
Blogger Frederic Moreno ha dit...

Resposta a Juan Fuertes,
La viabilitat del projecte és el que ens donarà la resposta, així ho comento en un altre escrit penjat aquest blog. Planta de Biomassa a la Garriga Sí o No?.

29 de juliol del 2008, a les 9:10

 

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici